Historie

Mr. W.P. (Piet) Brussaard is na zijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in augustus 1981 als advocaat gaan werken bij een middelgroot advocatenkantoor. Op 1 april 1988 heeft mr. Brussaard zich gevestigd als zelfstandig advocaat in Oud-Beijerland. Er zijn momenteel drie advocaten alsmede twee secretaresses en één faillissementsmedewerkster/chef de bureau. Het kantoor is sedert 1998 gevestigd in een nieuw modern kantoorpand aan de Beetsstraat 11 te Oud-Beijerland.

Brussaard Advocaten is een ambitieus en commercieel advocatenkantoor met een sterk op de ondernemers en ondernemingen gerichte praktijk. Tot de cliëntenkring behoren zowel ondernemingen als particulieren, verenigingen en stichtingen.

De praktijk is laagdrempelig hetgeen betekent dat een klant eenvoudig en snel zijn zaak kan bespreken met een advocaat. De klant krijgt voor een redelijk tarief een helder advies. De advocaten van Brussaard Advocaten zijn gespecialiseerd in met name het civiele recht zoals het arbeidsrecht, vennootschapsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht en familierecht (echtscheidingen en alimenatie-zaken).