Advocaten

 

  mr. W.P. (Piet) Brussaard
Brussaard Advocaten mr Piet Brussaard  Piet Brussaard is sinds augustus 1981 werkzaam als advocaat. 
Op 1 april 1988 heeft hij zich als zelfstandig advocaat en procureur gevestigd in Oud-Beijerland. Piet heeft inmiddels een jarenlange ervaring als advocaat in de advocatuur en behandelt vooral zaken in het civiele recht zoals vennootschapsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en familierecht. Daarnaast treedt Piet regelmatig op als curator in faillissementen. 

 

  mr. H. (Henk) van der Schouw
Brussaard Advocaten mr Henk van der Schouw  Henk heeft de studie Nederlands recht gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als specialisatie bedrijfsrecht. Voorheen was hij werkzaam als bedrijfsjurist en sinds februari 2003 als advocaat bij Brussaard Advocaten. Henk heeft ruime (proces)ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en daaraan gerelateerde rechtsgebieden zoals verbintenissenrecht en het arbeidsrecht en is benoemd tot curator in diverse faillissementen. Ook kunt u hem consulteren bij echtscheidingskwesties, alimentatiegeschillen en omgangsregelingen.

 

  mr. F.N. (Floris) van der Weijden
Brussaard Advocaten mr Floris van der Weijden  Floris van der Weijden heeft de studie Nederlands recht gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heeft met succes twee masteropleidingen afgerond, te weten strafrecht en civiel recht. Hij is onder meer werkzaam geweest bij het arrondissementsparket Rotterdam en diverse rechtswinkels. Floris is met ingang van 1 september 2012 als juridisch medewerker in dienst getreden van Brussaard Advocaten. Met ingang van 1 maart 2013 is hij als advocaat aan het kantoor verbonden. Floris is werkzaam bij Brussaard Advocaten in de algemene rechtspraktijk en staat zowel bedrijven als particulieren bij op diverse rechtsgebieden.