We hebben een nieuwe website!

Ja hoor, we hebben een nieuwe website! Het heeft even geduurd, maar we zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.

Zo blij, dat we bijna HOERA willen roepen, maar dat gaat weer net even te ver.

De opzet van de website is vooraf goed doorgenomen met de webbouwers. Wat we vooral wilden was een website die voor u als cliënt overzichtelijk is en informatief. En dat is gelukt vinden we.

We hebben nu een website die bij ons past. Bezoekers zien in hoofdlijnen wat we doen en waarvoor zij bij ons terecht kunnen. We begrijpen als advocatenkantoor heel goed dat het voor u als cliënten lastig kan zijn om de verschillende rechtsgebieden te onderscheiden. Onder welk rechtsgebied hoort mijn probleem? Is het civiel recht, bestuursrecht of strafrecht?

Vandaar dat we de website zo gebouwd hebben, dat het heel eenvoudig is om een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Want dat vinden we belangrijk. Laten we eerst kijken waar wij u mee kunnen helpen, want vaak weet u even niet meer waar u naar toe moet.

U kunt dus bij ons terecht met uw juridische probleem, waar het ook over gaat. We kijken eerst samen wat de meest logische en praktische weg is om te bewandelen.

Kijkt u daarom eens rond op onze website en mocht u tips of aanvullingen hebben, laat het ons dan even weten, dat stellen we op prijs.

Veel plezier en wie weet zien we u binnenkort op kantoor.

Fijne dag verder namens het hele team van Brussaard Advocaten.

“U kunt altijd even langskomen als u een juridisch probleem heeft.”

Vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (maximaal 30 minuten gratis).