Over Brussaard Advocaten

Een allround en modern advocatenkantoor in Oud-Beijerland

Brussaard Advocaten is een advocatenkantoor in Oud-Beijerland. Er zijn meerdere advocaten aan het kantoor verbonden die ieder zijn gespecialiseerd op één of meer rechtsgebieden. We werken voor ondernemingen, overheidsorganisaties, non-profit organisaties en particulieren.

Wij willen graag juridisch maatwerk leveren voor de klant. Dit betekent dat we in eerste instantie samen met de klant zoeken naar praktische oplossingen voor een probleem en trachten een gerechtelijke procedure te voorkomen. Indien een rechtsgeding toch nodig mocht zijn, staan we de klant uiteraard ook bij in de rechtszaal.

Historie

Brussaard Advocaten is op 1 april 1988 opgericht en is gevestigd in Oud-Beijerland.

Brussaard Advocaten is een ambitieus en commercieel advocatenkantoor met een sterk op de ondernemers en ondernemingen gerichte praktijk. Tot de cliëntenkring behoren zowel ondernemingen als particulieren, verenigingen en stichtingen.

De praktijk is laagdrempelig hetgeen betekent dat een klant eenvoudig en snel zijn zaak kan bespreken met een advocaat. De klant krijgt voor een redelijk tarief een helder advies. Het kantoor behandelt ook zogenoemde toevoegingszaken waarbij de kosten voor rechtshulp gedeeltelijk worden vergoed door de Staat. De advocaten van Brussaard Advocaten zijn gespecialiseerd in met name het civiele recht zoals het arbeidsrecht, vennootschapsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht en familierecht (echtscheidingen en alimentatie-zaken).

“U kunt altijd even langskomen als u een juridisch probleem heeft.”

Rechtsgebieden

Wij leveren juridisch maatwerk op meerdere rechtsgebieden.

De advocaten van Brussaard Advocaten behandelen zaken op meerdere rechtsterreinen, zowel het civiel recht, bestuursrecht als strafrecht.

Ons team

Met welke mensen krijgt u te maken bij ons?

mr. W.P. (Piet) Brussaard

Piet Brussaard is sinds augustus 1981 werkzaam als advocaat. Piet heeft inmiddels een jarenlange ervaring als advocaat en behandelt vooral zaken in het civiele recht zoals vennootschapsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en familierecht. Daarnaast treedt Piet regelmatig op als curator in faillissementen. Mr. Brussaard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene Praktijk:
- burgerlijk recht
- bestuursrecht

Insolventierecht:
- faillissement
- surseance van betaling

mr. H. (Henk) van der Schouw

Henk van der Schouw is sinds maart 2003 werkzaam als advocaat en heeft een ruime (proces-) ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en daaraan gerelateerde rechtsgebieden zoals verbintenissenrecht en het arbeidsrecht en is benoemd tot curator in diverse faillissementen. Ook kunt u hem consulteren bij echtscheidingskwesties, alimentatiegeschillen en omgangsregelingen. Mr. Van der Schouw heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene Praktijk:
- burgerlijk recht

Insolventierecht:
- faillissement
- surseance van betaling

mr. F.N. (Floris) van der Weijden

Floris van der Weijden is met ingang van 1 september 2012 als juridisch medewerker in dienst getreden van Brussaard Advocaten. Met ingang van 1 maart 2013 is hij als advocaat aan het kantoor verbonden. Hij is werkzaam bij Brussaard Advocaten in de algemene rechtspraktijk en staat zowel bedrijven als particulieren bij op diverse rechtsgebieden. Mr. Van der Weijden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene Praktijk:
- burgerlijk recht
- bestuursrecht
- strafrecht

Mevrouw D.A.M. (Dimphy) van den Heuvel

Dimphy van den Heuvel heeft meerdere functies op kantoor en heeft een zeer ruime
ervaring in de advocatuur. Zij werkt al vanaf 1 april 1989 voor Brussaard Advocaten.
Naast de functie van juridisch secretaresse, heeft zij de functie van chef de bureau en
is zij faillissementsmedewerkster. Voor deze laatste functie heeft zij diverse opleidingen gevolgd.

Mevrouw E.M.A. (Lizeth) Langenberg

Lizeth heeft eveneens de functie van juridisch secretaresse en werkt sinds november
2013 bij Brussaard Advocaten. Zij is een allround secretaresse en heeft net als alle
andere medewerkers passie voor haar werk.

Vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (maximaal 30 minuten gratis).